Uitnodiging publieke start november 2017

10 november 2017

Na een half jaar voorbereidingen op het Praktijkcentrum in Reusel start op 30 november 2017 de Proeftuin voor Precisielandbouw voor het brede publiek. 
 
Proeftuin header aangepast  

 

Beste geïnteresseerde ,


Op 30 november 2017 gaat de “Proeftuin voor Precisielandbouw” officieel van start. Graag nodigen wij jou uit om dit samen te vieren. De proeftuin bestaat uit twee locaties in Colijnsplaat en Reusel.
Het is een samenwerkingsverband tussen ZLTO, Van den Borne, Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), Stichting ter exploitatie van Proefboerderij Rusthoeve en Delphy. Wageningen Universiteit en Researchcenter en HAS Hogeschool Den Bosch en Venlo zijn ondersteunende partijen in het project. Centraal staan de innovatiegroepen met akkerbouwers/boom- en fruitkwekers en overige open teelten.

Het project heeft als doelstelling het ontwikkelen en exploiteren van een proeftuin voor precisielandbouw om daarmee innovatie en de adoptie van precisielandbouw in Nederland te versnellen. Met deze innovaties koersen we op minder gebruik van water, mineralen, gewasbeschermingsmiddelen en resources om meer output (kwalitatief en kwantitatief) te behalen.

Tijdens deze kick off worden ambities, activiteiten en ervaringen van de twee fysieke lokaties van de Proeftuin voor Precisielandbouw in Colijnsplaat en in Reusel met jou gedeeld. Ook nemen wij je mee in de toekomst door een toelichting te geven op de projectactiviteiten van de proeftuin in komende jaren en de rol die jij hierin kunt spelen. Er is een formeel startmoment waarbij we onze ambities en investeringen in innovatie kenbaar maken. Enerzijds door lancering van de “Proeftuin voor Precisielandbouw” en anderzijds door bekendmaking van de uitbreiding van de faciliteiten op Colijnsplaat. Tijdens de aangeboden lunch is er ruimte om te netwerken en nader kennis te maken met de partners van de Proeftuin voor Precisielandbouw.

Aanmelden & Programma

Meld je aan via de aanmeld button op de website.
Wij hopen jou te mogen begroeten.  Meld je aan vóór 23 november a.s.!
Bekijk het programma van deze dag op de website.

 

Met vriendelijke groet,

Proeftuin voor Precisielandbouw Partners,

   

 

Logo's  precisielandbouw

Praktijkcentrum voor Precisie landbouw maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD