Precision Days 2021 vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus

26 augustus 2021

Precision Days 2021

Na een hele dag sjouwen en bouwen staan de Precisielandbouw Dagen er voor de komende twee dagen. We hebben de vergunning voor een doorstroomlokatie waarbij geen PCR test en geen vaccinatiebewijs nodig is om het evenement te bezoeken. We hebben een looproute, de ruimte om te lopen is ruim en tussen de standhouders is overal een extra 2 meter om afstand te houden indien nodig. 

We hebben meer dan 56 standhouders. Dit jaar is er vooral een techniek en data focus en hebben we geen plenair programma en workshops die over bodem, water en teel gaan vanui een agronomisch en ecologisch perspectief. Wat we wel hebben is veel meer techniek demonstraties buiten. Inclusief een aanal Robots en Drones die beschikbaar waren. 
 

BEZOEKER ? 

VOORAF : Meld je hier als bezoeker(s) aan voor een van de twee dagen.

Geef aan met hoeveel personen je maximaal komt. Geef ajb ochtend 9-13 of middag 14-18 aan om te helpen zorgen dat het niet te druk wordt. Je hebt geen PCR test en geen vaccinatiebewijs nodig. We zijn een doorstroomlokatie zoals kermis en braderie. 


 

Praktijkcentrum voor Precisie landbouw maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD