Slim Buitengebied 18 mei 2022, stakeholdersbijeenkomst Projecten Van den Borne.

12 april 2022

Boerderij van de Toekomst ZOZ ontmoet Klimaat van de Toekomst en Gebied van de Toekomst.

Op 18 mei 2022 van 1230-1730 gaat het ontwerpproces Boerderij van de Toekomst Zuid-Oostelijk Zand (BVT-ZOZ) kennismaken met klimaat van de toekomst (i.s.m. KLIMAP traject) en gebied van de toekomst (i.s.m. GLB-Pilot Circulair Schakelen gebaseerd op De Schakelkast). Vanuit het Praktijkcentrum voor Precisielandbouw en Van Den Borne Aardappelen werken we in verschillende trajecten samen met (jullie) als stakeholders die vol overgave met de toekomst van landbouw, natuur en voedsel begaan zijn.

Er zijn legio ecologische, economische en maatschappelijke doelen en we hebben het idee dat verschillende initiatieven waar we bij betrokken zijn als puzzelstukken in elkaar passen. Sterker nog, we denken door een kennismaking en inspiratie middag op inhoud en dialoog (via het wereldcafe dialoog model) te organiseren we onszelf en betrokken individuen helpen effectiever aan gebiedsinnovaties te (gaan) werken. 

Meer info https://www.pcvpl.nl/nl/proeftuin/slim-buitengebied-18-mei

Praktijkcentrum voor Precisie landbouw maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD