PRECISIELANDBOUW EINDSYMPOSIUM 2.0 OP DE AGRIFOODTECH BEURS DEN BOSCH

27 november 2018

Op de AgriFoodTech beurs in Den Bosch wordt ter afsluiting van het programma Precisielandbouw 2.0 een symposium georganiseerd op woensdag 12 december 2018 van 10.45-17.10 uur.

Op dit symposium zal uitgebreid worden ingegaan op de bijdrage van Precisielandbouw aan de verduurzaming van de agrarische sector én de voordelen die jij als teler en loonwerker met precisielandbouw kunt behalen. Praktische resultaten die aan de orde zullen komen zijn o.a. Bioscope (levering van biomassakaarten), opbrengstvoorspellingen van suikerbiet en variabel doseren van gewasbeschermingsmiddelen. In het middagprogramma zal de verbinding worden gelegd met nog lopende programma’s op het gebied van precisielandbouw zoals Data Intensive Smart Agrifood Chains (DISAC),  Proeftuin voor Precisielandbouw (PvPL) en de Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL). 

 
Voor wie?
Alle deelnemers van de innovatiegroepen Proeftuin voor Precisielandbouw (PvPL) enbegeleiders
 
Aanmelden en dagprogramma
U kunt zich aanmelden via onderstaande website en klik dan op de oranje button “Registreer uw gratis bezoek” "Registreer uw gratis bezoek"
 
Informatie over de AgriFoodTech beurs en het dagprogramma, kijk op de website
https://agrifoodtech.nl/nieuws/precisielandbouw-2-0-eindsymposium-op-12-december/

Praktijkcentrum voor Precisie landbouw maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD