Precisie Landbouw Dagen - 27 en 28 augustus 2021

vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus 2021 organiseert Van Den Borne Aardappelen, Praktijkcentrum voor Precisielandbouw en partners de Precisielandbouw Dagen 2021 in Reusel. 
Want na het bellen van een aantal toeleveranciers en telers; GRAAG !!

COVID-19 UPDATE (update 2 augustus 2021) Volgens gemeentelijke regelgeving zijn de Van Den Borne Precisielandbouw Dagen een doorstroomlokatie evenement (zoals een vakbeurs/braderie/kermis), echter kunnen er in de week vooraf gaand nieuwe coronaregels zijn waar de gemeente en wij geen invloed op hebben; check daarom voor vertrek naar Reusel deze pagina dan kom je niet voor niets naar Reusel!

Standhouders en bezoekers hebben GEEN coronatoegangsbewijs evenementen nodig, wel dient u bij aankomst een aantal gezondheidsvragen te beantwoorden om binnen te mogen (idem aan kermissen en horeca lokaties).

BEZOEKER ? 

VOORAF : Meld je hier als bezoeker(s) aan voor een van de twee dagen.

Geef aan met hoeveel personen je maximaal komt. Geef ajb ochtend 9-13 of middag 14-18 aan om te helpen zorgen dat het niet te druk wordt.


BIJ AANKOMST is bij de ingang de persoonlijke registratie.

Je dient de Covid-19 gezondheidsvragen te beantwoorden voordat je toegang krijgt. Met je telefoon of op papier moet je een aantal vragen over je gezondheid beantwoorden. Ben je verkouden, blijf dan thuis. Indien je daarna een groen vinkje hebt, mag je binnen. Lukt dit met de telefoon niet, dan is er een medewerker Precisie Dagen die de vragen met je doorneemt.


 

FLASHBACK 2018

Bekijk de foto gallerij van editie 2018

Lees over de 1e editie Open Dag van Precisielandbouw Toeleveranciers en Telers

Praktijkcentrum voor Precisie landbouw maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD