Aanmeldformulier standhouder Precision Days 2023

De publieke dagen zijn vrijdag 25 augustus en zaterdag 26 augustus 2023.
We verwachten ongeveer 2000 bezoekers op deze dagen. We hebben een tent voor innovaties 'zonder wielen' zoals sensoren, weerstations en software en een buitenterrein met drie demovelden voor machines, robots en drones. In de tent heb je 6 m2 maximaal en op groot buitenterrein achter Van Den Borne Aardappelen krijg je doorgaans de m2 die je wenst om uit te pakken en demonstreren. 

Donderdag 24 augustus 2023 is voor standhouders onderling en op uitnodiging. 
Met Jacob van den Borne hebben we dan een VIP programma met tour(s) langs ontwikkelingen en de ochtend een kennis en ervaring uitwisseling sessie standhouders onderling (met lunch). Waarom? De afgelopen 2 edities kregen we van verschillende toeleveranciers terug dat het heel fijn is dat alles i.r.t. precisie landbouw 2 dagen bij elkaar is, maar dat ze eigenlijk ook wel rustig een middag of ochtend elkaar als standhouder willen bezoeken en bijpraten. 


FARMING THE FUTURE TOGETHER!  

Let op:
Voor toeleveranciers zijn de Precision Days dus 3 dagen (donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus 2023)


Precisielandbouw leveranciers kunnen kiezen uit twee opties om met bezoekers de interactie aan te gaan. 

Pakket buitenterrein voor Landbouwmachines, Robots en Drones 

Op het buitenterein bieden we plaats aan stand met machines, robots en drones. Vanwaar het mogelijk is om de demovelden te bereiken. Geef onder in het formulier aan hoeveel m2 je wenst en bij welk demoveld je in de buurt wil staan. 

Pakket tent voor Sensoren, Software en Startups

Naast de demo terreinen hebben we een tent waarin we ruimte bieden aan zo'n 25 tal stands. Dit is dus overdekt. Een standplek is hierin standaard 3 meter breed en 2 meter diep. Dit is perfect voor sensor leveranciers, software ontwikkelaars, scholen, etc. Kies deze optie onder in formulier als je dat bent.

MELD JE AAN : 


 

Praktijkcentrum voor Precisie landbouw maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD