Precision Days 2023 (for English click here)

vrijdag 25 & zaterdag 26 Augustus 2023

Meer dan 50 precisielandbouw leveranciers komen voor de 3e keer bij elkaar! Precies op de Nederland-Belgie grens bij Van Den Borne Aardappelen in Reusel. 


Benieuwd naar de nieuwste en laatste ontwikkelingen binnen de precisie landbouw? Ontdek tal van machines, robots en technologien tijdens deze dagen.

Aanmeldformulier standhouder Precision Days 2023


Precisielandbouw leveranciers kunnen kiezen uit twee opties om met bezoekers de interactie aan te gaan. 

Pakket buitenterrein voor Robots, Landbouwmachines en Drones 

Rondom het 'tent''gebied zijn demovelden. Voor robots worden gewassen (met onkruid) gezaaid. Normaliter 10 meter breed per gewas en minimaal 20 meter diep. Guided tours minimaal 2x per dag. Op het buitenterein bieden we plaats aan stand met machines, robots en drones. Geef onder in het formulier aan hoeveel m2 je wenst en bij welk demoveld je in de buurt wil staan. 

Pakket tent voor Sensoren, Software en Startups

Naast de demo terreinen hebben we een tent waarin we ruimte bieden aan zo'n 25 tal stands. Dit is dus overdekt. Een standplek is hierin standaard 3 meter breed en 2 meter diep. Dit is perfect voor sensor leveranciers, software ontwikkelaars, scholen, etc. Kies deze optie onder in formulier als je dat bent.

MELD JE AAN : 


 
PRECISION DAYS 2023

De publieke dagen zijn vrijdag 25 augustus en zaterdag 26 augustus 2023.
We verwachten ongeveer 2000 bezoekers op deze dagen. Naast individuele telers komen er ook meer telergroepen voor demonstraties. We hebben een tent voor innovaties 'zonder wielen' zoals sensoren, weerstations en software en een buitenterrein met drie demovelden voor machines, robots en drones. In de tent heb je 6 m2 maximaal en op groot buitenterrein achter Van Den Borne Aardappelen krijg je doorgaans de m2 die je wenst om uit te pakken en demonstreren. 

Donderdag 24 augustus 2023 is voor standhouders onderling en op uitnodiging. 
Met Jacob van den Borne hebben we dan een VIP programma met tour(s) langs ontwikkelingen en de ochtend een kennis en ervaring uitwisseling sessie standhouders onderling (met lunch). Waarom? De afgelopen 2 edities kregen we van verschillende toeleveranciers terug dat het heel fijn is dat alles i.r.t. precisie landbouw 2 dagen bij elkaar is, maar dat ze eigenlijk ook wel rustig een middag of ochtend elkaar als standhouder willen bezoeken en bijpraten. 

 

First edition 2018 photo gallerySecond edition 2021 aftermovie

FARMING THE FUTURE TOGETHER!

Jacob van den Borne, team & partners

 

Praktijkcentrum voor Precisie landbouw maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD